Nooh..voihan sitä tästäkin aloittaa, parempi myöhään kun millonkaan. Itseasiassa aloitin blogin samalla nimellä joskus viikolla 12, mut onnistuin vähän pidemmän kirjotustauon välissä hävittämään sen johonkin bittiavaruuteen. Nyt tuli tarve taas kirjoittaa.

Kaikki on tähän asti mennyt oikein hyvin ja mallikelpoisesti. Varhaisultrassa käytiin jo viikolla 8 lähinnä pari kk aikasemmin koetun keskenmenon takia. Siinä vaiheessa uskoa ei oikein vielä meinannut löytyä ja piti varmistaa että siellä joku on ja vielä elossakin. Ja niinhän siellä oli. Vähän yli sentin pituisen otuksen sydänäänet täytti kyllä koko huoneen ja senhetkisen mielen aika kokonaisvaltaisesti. Np-ultrassa kaikki näytti myöskin olevan hyvin ja "otuskin" alko näyttää jo lähes ihmiseltä. Kerran kuunneltu sydänääniä dobblerilla sen jälkeen. Neuvolantäti muistutteli ennen kuuntelua että joskus äänien löytäminen voi viedä kauankin aikaa ettei siitä kannata hermostua. Saatuaan dobblerin mahalle kuului välittömästi jyske ja tätin tokaisu " no ei tämän kohdalla paljon tarvitse etsiä, harvinaisen esiintymiskykyinen yksilö". =) Nyt sitten rakenneultraa odotellessa joka ottaa aikansa 5.5. Näin muuten viime yönä unta että olin sieltä myöhässä mistä K eli mieheni tosi vihainen mulle. Vauvalla oli muuten kaikki hyvin mut viihtyi kuulemma kovasti "selällään"...? Lisäks mulla ja K:lla oli molemmilla esbl-kannat virtsassa, mut ei ollu kuulemma vaarallista..hmmm...=)

Eilen ja tänään supistellu jonkin verran. Kivuttomia, aika epäsäännöllisiä supistuksia. Aattelin jo tänään soittaa neuvolaan, mut päätinkin sit katella vielä huomiseen jatkuuko.

Tänään kävi tv-lupatarkastajä. En yleensä avaa ovea jos en tiiä kuka tulossa, mut koputti just niinku Kimi ja sen kaverit et aattelin olevan joku niistä. Enkä häkellyksissäni osannu ees valehdella. Tuskin kyllä ois sillä naamanpunotuksella menny ihan läpikään. PRKL. Ihan ois tärkeämpiäkin sijotuskohteita tällä hetkellä ku joku Yle mitä tuskin ikinä ees seuraan.

After all. Aurinkoa luvattu koko viikoksi.