Tulin tänne valittamaan koska en pidä jatkuvasta valittamisesta lähimmäisilleni..

Sympatiat ja kunnioitukset omaani ja kaikkia muita ODOTTANEITA äitejä kohtaan on saanut ihan uudet ulottuvuudet viimeaikoina. Raskaana olo ei ookkaan enää yhtään kivaa!!!

Kivut on edenneet asteelle itku, mitä en fyysisestä kivusta pienestä tee. Kävely tuntuu siltä että häpyluu on halkeamassa tai joku viiltäisi jollain terävällä "ratsupaikkoja" eestaas. Myös paineen tunne alapäässä on kasvanu, mihin kyllä selvis syy tänää lääkärillä: Tyyppi on vihdoin kääntynyt pää menosuuntaan! Jipii...pysy siellä Tyyppi, äiti ei millään välittäis synnyttää sua jalat edellä tän selän kanssa! 

Selkäkivut tuntuu kävellessä, seisoessa ja kivuttoman makaamisasennon löytämisessä saa tosiaan käyttää luovuutta. Oma nukkumanmenopakkaus: mm. noin 5 tyynyä, Mobilat, Panadol forte, pakastintuore kaurapussi jne. Ainut asento mikä ei satu ollenkaan on istuma, mutta siinäkin pieni mutta. Jalat turpoaa. Jo alle puolen tunnina jälkeen alkaa pistely ja alan muistuttaa jotain elefanttimiehen vidakkoon kadonnutta siskoa...hhhh.ENKÄ OO EES VIEL MIKÄÄN ISO!!! Ja nyt ku piti olla aikaa nauttia ja kerätä voimia.. nii just. Ja myös se on käyny mielessä et mitenköhän meinaan ponnistaa joku ihmisen ulos ku en pysty edes maata selälläni..? Hjeelp.

Kylläpä helpotti. ;)

Ja pitää vielä lisätä että sillä tiedolla et kaikki on muuten hyvin kestäis kyllä melkein mitä vain..

Loveliness ja Tyyppi 29+0