Noni. Nyt ois sitte puututtu kohtaloon ja lapsukaisen syntymäpäivä tiedossa... Sektioaika varattu 24.9.2008 jos ei nyt sit pientä ihmettä tee ja käänny sitä ennen oikein päin.

Synnytystapa-arvio oli pe ja pääty tohtorisetä siihen et oli niin "hyvin kiinni" ettei lähde toista väkisin vääntämään. Kyseli vielä haluisinko lähteä lantion kuvauksiin ja ehkä alateitse kokeilemaan, vaikka oli juuri todennu että ei ollu kaveri parhaassa mahdollisessa asennossa siihen tarkotukseen. Totesin että mielummin siihen sektioon kuitenkin tässä tilanteessa lähtisin johon setä oli kuitenkin samaa mieltä. Eikun syntymäpäivää sopimaan sit vaan...kätilö kyseli päivätoiveita, mut halusin et jotain jätetään sattumallekin.

Samana iltana mut sitte yllätettiinki oikein kunnolla ku luulin et oltiin menossa Kimin vanhemmille syömään. Sitä ennen sille soitti "Timppa työkaveri" joka pyys hakee avaimet johonki päivystyspaikkaan.(Kimi päivysti tän viikon). No ajeltiin siinä Myllikään ja yhtäkkiä bongaan jonku jengin ja Nooran naaman siinä tien vieressä. Aattelin eka et joku Nooran luistelujengin kokous, kunnes tarkemmin rupesin kattomaan et hitto, tässähän on enemmänki tuttuja naamoja. Seuraavaks rupesin miettimään et oonko unohtanu jotain esim. meneväni naimisiin tms kunnes tajuntaani hiipi tiedostus et no onhan tässä jonkinlainen elämänmuutos tulossa. Ihana ylläri oli kyllä, nyt tiedän miltä tuntuu tulla tosi hönäytetyks. Et kiitokset vaan Noora, Kata, Mari, Lode , Laura ja Terhi. Olette rakkaita.

Tänään oli touhukas sunnuntain ku järkättiin Katan ja Kimin kans makkari/lastenhuone. Kt vei pari kaappia rodeen, pestiin pyykkiä, tehtiin Tyypille äitiyspakkauksesta sänky jne. Vähän viel hienosäätöä ja vuolaa. Muuten onki vähän jotenki ontto olo. Tuntuu semmoselta tyhjäkäynniltä ku mitään uutta ei maharintamalla tavallaan tapahdu ja täs nyt sit vaan odotellaan tota yhtä päivää ku kuuta nousevaa. Onneks tota hommaa kuitenki on. Ihkut koulujutut ois hyvä saada ennen the day:tä valmiiks + tota järkkäilyy. Emmä vaan vieläkään tajuu..

Loveliness ja Tyyppi Tyyppinen 36+6