Tulin juur neuvolalääkäristä: Sf  22, Paino 68,6 eli 150 g/vko, rr 134/71 p. 101(oho!), painoarvio 800g, tarjonta perätila, liikkeet ++, sydänäänet +, lapsiveden määrä normaali, kohdunsuu kiinteä ja kiinni.

Eli eipä kulje tyypin kasvu enää yläkäyrillä. Normaalirajoissa mennään viel, mut vähän pistää kuitenki mietityttämään se et p-arvio oli 2 viikkoa sitten 720 ja nyt 800g. Eli 40g/vko..aika vähän vai..? Noh..ehkä se pyrähtelee vast vähän myöhemmin tai jotai. Muuten kaik kunnossa, rr noussu tosiaan siitä perus 100/68 aikaverran mut otin sen kyl pyöräilyn ja portaiden kiipeämisen jälkeen et jospa tuo vähän vaikuttais. Saikku jatkuu tällä satsilla 3.8 asti. Ois kuulemma kirjottanu enemmän jos ois voinu. Eli aika most likely tässä enää töihin mennä. Ellei jotain ihmeparantumista tapahdu.

Nyt oottelen et K on käyny lääkäris poistattaa tikkinsä, leikattiin siis olkapää pari viikkoa sitten. Sit Inkooseen Kartsan möksälle ainaki pariks päiväksi. K lähtee tosin pe tai la kattoo beach fudista Hankoon, ite en vielä tiiä mitä teen. Tavallaan ihanaa ku on vapaus tehä ihan mitä lystää. Vielä hetken. Pikku raharajoitukset tosiaan huomioiden, ku ei tod tiedä millon se ainoa tulonlähde:sairauspäiväraha alkaa tuolta rakkaalta Kelalta tippua.

Lämpöä(ei likaa kiitos kuitenkaan) ja aurinkoa!

Loveliness + tyyppi 26+3